Luotamme villaan

Top Knit on alusta alkaen erikoistunut villaneuleiden valmistukseen

Luotamme villaan, koska villakuidulla on niin paljon hyviä ominaisuuksia, että sitä kutsutaankin maailman kahdeksanneksi ihmeeksi. Villan pehmeys ja joustavuus antaa juuri neuleelle erityisen miellyttävän tunnun ja luonteen.

Korkeatasoisten villaneuleiden perusta luodaan jo raakavillan valintatilanteessa, josta se jatkuu kehruun, värjäyksen, neulonnan ja viimeistyksen kautta lopputuotteen ompeluun.

Käytämme valmistuksessa monenlaisia villalaatuja, ohutta merinovillaa, lambswoolia sekä paksuja kampavillalankoja. Lankojen toimittajat ovat arvostettuja italialaisia ja itävaltalaisia kehräämöjä, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuosikymmenien ajan. Hyvät ja luottamukselliset suhteet langanvalmistajan kanssa luovat perustan onnistuneiden neuleiden valmistukseen.

Hoida villaneuletta oikein 

Villa on siksi arvokas raaka-aine, että mallistomme suunnittelussa otamme huomioon klassiset tunnusmerkit, jotta neuletta voi käyttää pitkään. Hoito-ohjeiden mukaisesti hoidettuna villaneule kestää käytössä kauan.

Mallistossamme on paljon konepestäviä villaneuleita. Pesu 40°:en lämpötilassa hienopesuaineella. Muut villaneuleemme pestään käsin kädenlämpöisessä vedessä.
Silitys kostean liinan läpi.

Villaneule puhdistuu tuulettamalla, erityisesti kostealla säällä. Säännöllinen tuuletus vähentää pesukertojen tarvetta. Villaneuletta pestään usein tarpeettomasti, käytöstä riippuen 1-2 kertaa vuodessa riittää.